четвер, 27 квітня 2017 р.

Вища школа філософії здобула золото у Національному бізнес-рейтингу!

 Цей рейтинг склав Союз Національних бізнес-рейтингів, який здійснював загальнодержавний фінансово-економічний аналіз діяльності  суб’єктів господарювання України. Переможцям рейтингу (отже, і Вищій школі філософії) присвоюється статус “Лідер галузі” (“Leader of the branch”), котрий покликаний демонструвати учасникам ринку, клієнтам та інвесторам надійність та перспективність суб’єкту господарювання


Національний бізнес-рейтинг (НБР) визначає таких лідерів на підставі даних загальнодержавної звітності, спираючись на фактичні економічні показники. Після об’єктивного автоматизованого зваженого ранжування за розгорнутою статистичною науковою методологією підприємство отримує певний рівень та місце у щорічній таблиці. Рейтингування є безкоштовне і має за девіз In factum veritas (“У факті істина”). Воно охоплює всі регіони, галузі і ринки 6 країн Євразії і має на меті визначити реальне зростання економіки та розвивають соціальну і екологічну складові.


Вища школа філософії при Інституті філософії імені Г.С. Сковороди здобула золото рейтингу серед суб’єктів господарювання України за показником “Коефіцієнт обертаємости активів”. Вона перемогла як суб’єкт малого підприємництва у вищій освіті.
Дякуємо організаторам рейтингу за високу оцінку діяльності нашої школи!

Запрошуємо всіх зацікавлених взяти участь у роботі школи - студентів, викладачів, інвесторів!


Немає коментарів:

Дописати коментар